De verschillen tussen The Longs en The Easies
Terug naar overzicht

De verschillen tussen The Longs en The Easies

The Easies is onze tweede toevoeging aan The Perfect Trousers Family. Nu vraag je je mogelijk af: wat zijn de verschillen met The Longs? Hoewel er veel duidelijke overeenkomsten tussen de twee te vinden zijn, zijn er ook zeker een aantal aspecten waarin The Easies en The Longs van elkaar verschillen. Laten we ze bekijken.

De ultieme fit

Hoewel de look vergelijkbaar is, is de fit van The Longs meer slim in vergelijking tot The Easies. The Easies heeft dan ook een iets lossere fit, maar is desondanks nog steeds de meest geklede sweatpants die je ooit hebt gezien. Look dressed, feel relaxed met The Easies.

Zacht, zachter, zachtst

Het grootste verschil tussen de twee broeken is waarschijnlijk de keuze voor de stof. The Longs zijn gemaakt van hoge kwaliteit, Oeko-Tex gecertificeerde katoen met 3% elastaan voor comfortabele stretch. Voor The Easies hebben we een hoogwaardige stof uitgekozen die bestaat uit 73% GOTS-gecertificeerd organic katoen, 17% polyamide en 10% elastaan. Deze samenstelling zorgt ervoor dat hij erg zacht en stretchy is. The Easies is hierdoor de meest comfortabele van de twee, terwijl The Longs een meer smart look uitstraalt. Maar het hangt er uiteraard vanaf hoe je de broek draagt. Combineer The Easies met een net shirt, een merino pullover en een paar nette sneakers en je bent voorbereid op vrijwel iedere situatie.

Knoop het in je oren

Beide stijlen hebben een gulp met ritssluiting, maar de knoop waarmee de broek dicht gaat verschilt. The Longs is voorzien van onze gepatenteerde schuifknoop die niet zichtbaar is vanaf de buitenzijde. Dit zorgt voor een mooie afgewerkte en cleane look. The Easies heeft een traditionele knoop met knoopsgat. Onze iconische donkerblauw met witte knoop is voorzien van het MR MARVIS logo. Daarnaast heeft The Easies twee koordjes aan de binnenzijde van de broekband, waardoor je altijd de perfecte fit hebt, ongeacht wat je van plan bent.

Fantastisch elastisch

Tot slot: nog één voor de fijnproevers! Als je goed kijkt, zal je zien dat het elastische gedeelte van de broekband bij The Easies net iets langer is dan bij The Longs. Dit is geheel in lijn met de meer comfortabele look & feel van onze perfecte sweatpants. Ook hebben we de riemlussen weggelaten bij The Easies, omdat deze - als gezegd - voorzien van koordjes.

Voor elke gelegenheid

De subtiele verschillen in design zorgen voor nog meer opties voor en diverse looks. The Longs en The Easies vullen elkaar op zo’n manier aan dat je een MR MARVIS broek hebt voor elke gelegenheid.

[[BTN]]shop The Longs[[BTN-END]] [[BTN]] shop The Easies[[BTN-END]]