Op 23 december in korte broek voor KiKa
Terug naar overzicht

Op 23 december in korte broek voor KiKa

Vorig jaar ging Pim (11) in december in zijn korte broek naar school. Dit deed hij om geld op te halen voor zijn vriend Rein (11), die destijds leed aan leukemie. De actie was een groot succes, want Pim haalde meer dan €14.000 op voor KiKa. En belangrijker: met Rein gaat het inmiddels ook weer goed! Helaas zijn er nog te veel kinderen die, net als Rein, te maken krijgen met kanker. Daarom dagen Pim & Rein dit jaar iedereen uit om mee te doen met de actie #KiKaKorteBroek. MR MARVIS steunt deze mooie actie: op 23 december trekken wij allemaal onze korte broek aan en we maken een donatie over aan KiKa.

DOE MEE
Samen met Pim en Rein dagen wij alle vrienden van MR MARVIS uit om mee te doen met de actie. Doe jij ook mee? Trek dan op 23 december je korte broek aan en daag jouw familie, vrienden en collega’s uit om met je mee te doen.

& DONEER
De actie van Pim en Rein heeft als doel om geld op te halen voor KiKa. Om de campagne een vliegende start te geven zet MR MARVIS de teller alvast op het bedrag waar Pim & Rein vorig jaar zijn geëindigd: €14.110,89. Ook gaat de opbrengst van alle shorts die tussen 14 en 24 december verkocht worden volledig naar KiKa. Doe ook mee & doneer! Via deze link kom je op de actiepagina voor meer informatie of het doen van een donatie.

#KIKAKORTEBROEK
Samen kunnen we zorgen dat de actie een nog groter succes wordt. Deel via social media dat jij ook meedoet aan de #kikakortebroek actie en daag anderen uit om mee te doen. Zo zorgen we dat deze mooie campagne nog meer aandacht krijgt!

[[BTN]]DOE MEE & DONEER[[BTN-END]]