Let's go sporty
Terug naar overzicht

Let's go sporty

MR MARVIS introduceert The Sports - sport shorts voor misters waarbij performance en stijl volledig in balans zijn.

Sportief, Stijlvol & Duurzaam

MR MARVIS' slim fit sport shorts worden gemaakt van 4-way stretch stof. The Sports bieden dan ook de gewenste bewegingsvrijheid zodat jij kan uitblinken in de gym, in het park of op het sportveld. Naast hoge flexibiliteit is de stof dun en sneldrogend. Een mooi én duurzaam materiaal dus want de stof wordt gemaakt van gerecyclede plastic flessen - dit maakt The Sports net dat beetje extra perfect.

De eerste sport shorts collectie bestaat uit zes diepe, stijlvolle kleuren geselecteerd uit The Originals collectie. The Sports zijn nu beschikbaar in The Oysters, The Blackjacks, The Cosmics, The Goodwoods, The Rileys en The Mavericks. Net als als alle andere MR MARVIS shorts worden ook The Sports gemaakt in Portugal.

De Details Maken Het Design

MR MARVIS shorts worden gewaardeerd om het vakmanschap, de hoge kwaliteit van de materialen én de subtiele details. Naast MR MARVIS' iconische hidden pocket, hebben wij een met rits afsluitbare pocket toegevoegd aan de achterzijde. Deze pocket is door de positionering in het midden net onder de broekband ideaal om je telefoon bij je te dragen tijdens het rennen. Uiteraard zijn The Sports uitgevoerd met het MR MARVIS tab label en stijlvolle achthoekige merkdetail onderaan de linkerbroekspijp - speciaal voor The Sports geprint in een licht en reflectief materiaal.

Functioneel En Stijlvol

Wij zijn geen fan van grote logo's en felle swooshes en strepen: The Sports zien er dan ook opvallend clean en stijlvol uit. Na je work-out kun je rechtstreeks door naar je volgende afspraak. Combineer The Sports met jouw favoriete sneakers en een merino vest en je bent klaar om te gaan waar jij wilt.

The Sports zijn nu verkrijgbaar voor misters die hun sportieve grenzen op willen zoeken in stijl. Welke kleur kies jij? Ontdek The Sports collectie hier.