NIEUW: THE LONGS
Terug naar overzicht

NIEUW: THE LONGS

Veel misters missen het ultieme gevoel van onze shorts in de koudere maanden. Speciaal om die reden hebben wij The Longs ontwikkeld.


Meer lengte, zelfde gevoel

The Longs zijn op dezelfde ’slow fashion’ manier ontwikkeld als onze shorts: de afgelopen jaren zijn er vele prototypes getest. Nu zijn ze perfect, dus is het moment aangebroken om ze met jullie te delen. Vanaf vandaag kun jij er, als vriend van MR MARVIS, het hele jaar door feilloos uitzien.

Modern & tijdloos

The Longs hebben een slim fit. Ze zijn gemaakt van licht stretchkatoen waardoor het MR MARVIS-gevoel voortaan het hele jaar door gegarandeerd is. The Longs worden, net als alle MR MARVIS shorts, met de hand gemaakt in Portugal door ervaren vakmensen. De eerste collectie van The Longs omvat 11 stijlvolle kleuren geselecteerd uit The Originals collectie, waaronder The Cosmics, The Mavericks en The Gazettes.

Perfectie tot in het laatste detail

Net als jij hechten wij waarde aan materialen van hoogwaardige kwaliteit, vakmanschap, unieke kenmerken en subtiele details. Voor de juiste look is gekozen om iets minder elastiek te laten zien in de broekband, terwijl de gewaardeerde elasticiteit blijft. Uiteraard zijn The Longs uitgevoerd met onze iconische verborgen broekzak met rits. Daarnaast is een tweede achterzak aan de linkerzijde toegevoegd voor een gebalanceerde look. Het MR MARVIS tablabel en het geborduurde achthoekig tone-in-tone logo naast de rechter achterzak maken het design compleet.

Van meeting op maandag tot feest in het weekend

The Longs zijn zeer veelzijdig. Gecombineerd met een overhemd en nette schoenen zijn ze ideaal voor kantoor, maar met een sweater en sneakers draag je ze net zo goed naar een feestje in het weekend. Combineer The Longs zoals jij dat wil: creëer je eigen stijl.