Ontdek The Cords
Terug naar overzicht

Ontdek The Cords

Dat het buiten koud is, betekent niet dat we binnen moeten blijven. Juist niet! Haal een frisse neus tijdens een wandeling in het park. Of ga met vrienden de stad in voor een middag bordspellen in je favoriete bruine kroeg. Onze nieuwe geribde topper, The Cords, houden je zeker warm dit seizoen.

De superzachte stof van The Cords bestaat uit GOTS gecertificeerd organic katoen met een beetje stretchy elastaan. De geribde textuur van de stof in combinatie met een hedendaagse fit geven de broek een stijlvolle en tijdloze uitstraling. Verrijk jouw garderobe nu met The Cords.

Dat The Cords een échte MR MARVIS broek is, valt direct op door de herkenbare details. Aan de rechter voorzijde vind je het subtiele, donkerblauwe merklabel net onder de broekband. Aan de achterkant zitten twee achterzakken met magneetsluiting. Naast de rechter broekzak aan de achterzijde is het achthoekige embleem geplaatst in donker metaal. The Cords hebben een gulp met ritssluiting en een schuifknoop. In de rechter broekzak vind je onze inmiddels iconische hidden pocket. De deels elastische broekband garandeert een ultieme fit, maar je kan de broek ook dragen met een riem. Jij bepaalt jouw look.