MR MARVIS opent nieuwe flagship store in Amsterdam
Terug naar overzicht

MR MARVIS opent nieuwe flagship store in Amsterdam

Na het succes van onze eerste MR MARVIS winkel breiden we nu uit en verplaatsen we onze flagship naar het hart van Amsterdam’s winkelgebied: de P.C. Hooftstraat. Met het “get inspired & get fitted” concept in gedachten hebben we de perfecte winkelervaring gecreëerd.

Get inspired

De flagship store aan de P.C. Hooftstraat 21 trakteert onze klanten op een exclusieve winkelervaring.

De twee verdiepingen met een licht en modern design verwelkomen onze klanten in de kleurrijke en energieke wereld van MR MARVIS. Op de bovenste verdieping staat een roterende carrousel waarin de iconische Originals shorts in 50 kleuren zijn te bewonderen.

Levensgrote afbeeldingen brengen de collectie tot leven en een groot LED scherm bij de ingang vertoont de laatste campagnebeelden. Zie de verschillende stijlen in beweging op verschillende locaties in de wereld, van ons eigen Amsterdam tot de warmte van Cannes tot het idyllische Milaan.

Get fitted

Genoeg inspiratie opgedaan? Neem dan de trap naar de benedenverdieping om de perfecte fit te vinden. Het vinden van de juiste maat is waar het bij ons allemaal om draait. Maar naast vragen over de fit, kun je bij ons ervaren winkelpersoneel ook terecht voor advies over stoffen en kleuren. De website komt tijdens het passen tot leven dankzij interactieve iPads bij de pashokjes. Selecteer de broek die je wilt hebben en je krijgt op het scherm alle mogelijke kleuren waarin deze verkrijgbaar is. Maak vervolgens een keuze en een medewerker zorgt ervoor dat de broek die je wilt passen naar je pashokje gebracht wordt.

Misschien heb je geluk... In een van onze pashokjes zit namelijk een minibar verstopt! Vind hem en je wordt getrakteerd op een overvloed aan lekkernijen en koude dranken tijdens het passen. Mocht je pech hebben en de minibar niet vinden, wees dan niet getreurd, ons team biedt ook graag iets te drinken aan voor tijdens het passen.

MR MARVIS verzekert dat je de winkel verlaat met de perfecte fit en een lach van oor tot oor.

Play every day

Het “play every day” credo van MR MARVIS is niet alleen terug te vinden in details zoals de minibar. De grote ruimte en de achtertuin - met uitzicht op het Rijksmuseum - kunnen omgetoverd worden in een multifunctionele eventlocatie, inclusief (buiten) bar en discobal!