NIEUW: THE SHORT EASIES
Terug naar overzicht

NIEUW: THE SHORT EASIES

Het summum van comfort

Ontdek het summum van ‘easy’, het hoogst haalbare comfort, de ultieme voorjaar- en zomer essential waarvan je niet eens wist dat je het zo hard nodig had. Sta ons toe om je voor te stellen aan de korte versie van The Easies.

Superzacht, extreem stretchy, good-looking en… kort! Stel je voor dat je op een zaterdagochtend wakker wordt en deze topper aan kan trekken. Of dat je naar een BBQ of een borrel in het park gaat met deze aandachttrekkers aan. En beeld je dan ook eens in dat je de korte versie van The Easies aan hebt, maar juist helemaal niets hoeft te doen… Klinkt niet verkeerd, toch?

Omdat we weten dat dit de short is waar je op hebt zitten wachten, lanceren we deze topper - direct vanaf het begin - in maar liefst zeven (!) kleuren. Daarmee is het een van onze grootste lanceringen ooit! Kies je één van de tinten blauw of geef je de voorkeur aan één van onze grijze varianten? Of maak je een statement met een fellere kleur? Wat je keuze ook wordt, wij raden je aan om het extra rustig aan te doen met de korte versie van The Easies.

Fit en Looks

We kunnen het kort houden: we hebben de broekspijpen van de lange versie van The Easies afgeknipt. Hierdoor zijn ze misschien minder geschikt om naar kantoor te dragen, maar des te beter voor het weekend, het voorjaar en de zomer!

Ze voelen nog comfortabeler aan dan ze eruit zien, kun je het geloven? The Short Easies heeft een aangesloten pasvorm met een lagere taille en wat meer ruimte bij de benen. De stof is superzacht en - dankzij 10% elastaan - ook extreem stretchy. De hoge kwaliteit stof bestaat verder uit 73% organic katoen en 17% polyamide. Wat hem net zo zacht maakt als zijn langere broer.

The Short Easies is ook voorzien van onze iconische verborgen zak met ritssluiting. Om het design compleet te maken hebben we het bekende MR MARVIS tab label toegevoegd en de stijlvolle MR MARVIS-achthoek ton sur ton naast de rechter achterzak geborduurd.

We zeiden toch al dat dit de ultieme voorjaar en zomer essential is...