NIEUW: The Seersucker Swims
Terug naar overzicht

NIEUW: The Seersucker Swims

Deze zomer heb jij een streepje voor op de rest! Ruil The Seersucker van organic katoen om voor onze nieuwe gestreepte held: The Seersucker Swims. Stijlvol, tijdloos én stretchy!

In 2018 lanceerden wij onze eerste zwembroek. De afgelopen jaren voegden wij vele nieuwe kleuren en prints toe aan de collectie, maar met The Seersucker Swims introduceren we voor het eerst een totaal nieuwe stof. De hoogwaardige kwaliteit stof bestaat uit recycled polyamide (36%), organic katoen (31%), polyester (27%) en elastaan (6%). Het sneldrogende materiaal met stretch is simpelweg uniek.

Droom weg bij de gedachte aan jouw volgende vakantie naar de Middellandse Zee of een exotisch gebied aan de andere kant van de wereld… Stel je die witte stranden en ijskoude cocktails voor. Bestel alvast onze gestreepte zwembroek en de voorpret kan beginnen!

Voor de eerste collectie van The Seersucker Swims hebben we zes fantastische kleuren uitgezocht die gecombineerd worden met een subtiele witte streep: lichtblauw, donkerblauw, felblauw, groen, geel en baksteenrood. Welke kies jij?