ONTDEK DE PERFECTE PIQUÉ PULLOVER

Dit jaar vieren wij ons vijfjarig bestaan met een collectie limited editions: ‘The Jubilee Editions’. Expect the unexpected…

Perfect Piqué

Voor Jubilee Edition #1, lieten wij ons inspireren door The Piqués. De look, de fit, het gevoel, de kwaliteit én de details: de perfecte Piqué Pullover - onze eerste trui ooit - heeft zijn roots duidelijk in één van onze meest populaire shorts.

De pullover is gemaakt van 100% GOTS-gecertificeerde organic katoen, net als The Piqués. De fijne stof met wafelstruc - tuur is super zacht en luchtig, wat hem ook perfect maakt voor warmere dagen. Uiteraard hebben we ook aan de details gedacht: het zilverkleurig MR MARVIS embleem vind je terug onderaan voorzijde en het herkenbare donkerblauwe tab label in de zijnaad. Onze Piqué Pullovers worden, net als al onze shorts & broeken, gemaakt in Portugal.

De zes verfrissende kleuren zijn een perfecte toevoeging op jouw voorjaarsgarderobe. En als de zon ondergaat op een zomeravond, kan je met de Piqué Pullover nóg net een paar uur langer buiten blijven. Vakantieplannen? Vergeet dit jaar, naast jouw MR MARVIS perfecte shorts & broeken, niet de Piqué Pullover in te pakken.

Wacht niet te lang…

Al is het geen short of een broek, de kwaliteit, fit en kleuren maken Jubilee Edition #1 onmiskenbaar MR MARVIS. The Piqué Pullover is verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage, dus wacht niet te lang en verzeker jezelf van Jubilee Edition #1.

Productnaam

Maat:

€29.95

🎉 vandaag 10% korting op The Originals

Subtotaal

Sluiten