ONTDEK 'THE JUBILEE EDITIONS'

Dit jaar vieren wij ons vijfjarig bestaan met een collectie limited editions: ‘The Jubilee Editions’. Expect the unexpected…

#1: The Piqué Pullover

Voor Jubilee Edition #1, lieten wij ons inspireren door The Piqués. De look, de fit, het gevoel, de kwaliteit én de details: de perfecte Piqué Pullover - onze eerste trui ooit - heeft zijn roots duidelijk in één van onze meest populaire shorts. De pullover is gemaakt van 100% GOTS-gecertificeerde organic katoen, net als The Piqués. De fijne stof met wafelstructuur is super zacht en luchtig, wat hem ook perfect maakt voor warmere dagen. Uiteraard hebben we ook aan de details gedacht: het zilverkleurig MR MARVIS embleem vind je terug onderaan voorzijde en het herkenbare donkerblauwe tab label in de zijnaad. Onze Piqué Pullovers worden, net als al onze shorts & broeken, gemaakt in Portugal.

#2: The Zip Polo

Voor Jubilee Edition #2, wilden we onze iconische, verborgen rits eens goed in de spotlights zetten. Uit de schaduw het podium op: het is het middelpunt van onze limited edition Zip Polo. The Zip Polo is gemaakt van 100% GOTS-gecertificeerd organic cotton. We hebben zes stijlvolle kleuren gekozen, stuk voor stuk een perfecte aanvulling op jouw zomer-garderobe.

Wacht niet te lang…

Ookal is het geen short of broek, door de kleuren, de kwaliteit en de fit zijn The Jubilee Editions wel he-le-maal MR MARVIS. The Piqué Pullover en The Zip Polo zijn verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage. Dus wacht niet te lang.

Productnaam

Maat:

€29.95

Subtotaal

Sluiten

Sluiten