ONTDEK 'THE JUBILEE EDITIONS'
Terug naar overzicht

ONTDEK 'THE JUBILEE EDITIONS'

Dit jaar vieren wij ons vijfjarig bestaan met een collectie limited editions: ‘The Jubilee Editions’. Expect the unexpected…

#1: The Piqué Pullover

Voor Jubilee Edition #1, lieten wij ons inspireren door The Piqués. De look, de fit, het gevoel, de kwaliteit én de details: de perfecte Piqué Pullover - onze eerste trui ooit - heeft zijn roots duidelijk in één van onze meest populaire shorts. De pullover is gemaakt van 100% GOTS-gecertificeerde organic katoen, net als The Piqués. De fijne stof met wafelstructuur is super zacht en luchtig, wat hem ook perfect maakt voor warmere dagen. Uiteraard hebben we ook aan de details gedacht: het zilverkleurig MR MARVIS embleem vind je terug onderaan voorzijde en het herkenbare donkerblauwe tab label in de zijnaad. Onze Piqué Pullovers worden, net als al onze shorts & broeken, gemaakt in Portugal.

#2: The Zip Polo

Voor Jubilee Edition #2, wilden we onze iconische, verborgen rits eens goed in de spotlights zetten. Uit de schaduw het podium op: het is het middelpunt van onze limited edition Zip Polo. The Zip Polo is gemaakt van 100% GOTS-gecertificeerd organic cotton. We hebben zes stijlvolle kleuren gekozen, stuk voor stuk een perfecte aanvulling op jouw zomer-garderobe.

#3: The Easy Sweater

Voor Jubilee Edition #3 lieten we ons inspireren door The Easies: onze stijlvolle sweatpants van zachte stretch stof. Perfect voor zowel het kantoor (aan huis) als de zondag op de bank. En dat geldt ook voor The Easy Sweater. Gemaakt van 74% GOTS gecertificeerd organic katoen en 26% recycled polyester. Look dressed & feel relaxed, óók met The Easy Sweater. The Easy Sweater heeft raglan-mouwen. Verder vind je het achthoekige MR MARVIS logo links onderaan en het donkerblauwe tablabel in de rechter zijnaad.

#4: The Beanies

Met The Beanies - Jubilee Edition #4 - maak je jouw herst- en winteroutfit helemaal compleet. Ze zijn extreem zacht & comfortabel. The Beanies zijn gemaakt in Portugal, van 50% ultrafijne merino wol en 50% recycled kasjmier. Wie houdt er nou niet van kasjmier? En wat is nog beter dan kasjmier? Inderdaad, gerecycled kasjmier. Het MR MARVIS logo vind je op een subtiel metalen merkdetail. The Beanies zijn unisex en verkrijgbaar in één maat & zeven kleuren, wat ze perfect maakt voor letterlijk iedereen. Wie verras jij met The Beanies?

Wacht niet te lang...

Ookal is het geen short of broek, door de kleuren, de kwaliteit en de fit zijn The Jubilee Editions wel he-le-maal MR MARVIS. The Piqué Pullover, The Zip Polo, The Easy Sweater en The Beanies zijn verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage. Dus wacht niet te lang.