The Easy Sweater is terug
Terug naar overzicht

The Easy Sweater is terug

Vorig jaar lanceerden wij de limited edition Easy Sweater. Was jij één van de gelukkigen die er een kon bemachtigen? Of heb je deze topper net gemist? Hoe dan ook, vandaag is jouw geluksdag want The Easy Sweater is terug in twee extra kleuren!

Net als The Easies - onze stijlvolle sweatpants van zachte stretch stof - combineert deze limited edition sweater stijl met ultiem comfort. The Easy Sweater is GOTS-gecertificeerd en bestaat uit 74% organic katoen met 26% recycled polyester.

Doordat de stof aan de binnenzijde licht geborsteld is, voelt hij nog zachter aan. The Easy Sweater heeft raglan mouwen. Het achthoekige MR MARVIS logo is links onderaan, net boven de afwerking van ribstof, geborduurd. Het donkerblauwe MR MARVIS tab label in de rechter zijnaad. Dit jaar voegen we twee nieuwe marvellous kleuren toe aan de collectie. Welke kies jij?

Wacht niet te lang....

Ookal is het geen short of broek, door de kleuren, de kwaliteit en de fit zijn onze limited editions wel he-le-maal MR MARVIS. The Easy Sweaters zijn verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage. Dus wacht niet te lang.