The Originals vs. The Piqués - dit zijn de verschillen
Terug naar overzicht

The Originals vs. The Piqués - dit zijn de verschillen

We krijgen vaak vragen over de verschillen tussen onze Original en Piqué shorts. Hoewel de fit hetzelfde is, zijn er zeker verschillen. De hoogste tijd voor wat shorts onderwijs...

De stof

The Originals zijn gemaakt van een stretch katoen (98% katoen en 2% elastaan), met een ongeëvenaarde super zachte finish. Onze stof is Oeko-Tex gecertificeerd, wat betekent dat de stof op een duurzame wijze is vervaardigd.

The Piqués staat gelijk aan de naam van de stof waarvan deze shorts zijn gemaakt: een luchtige en grof geweven stof. Het is vergelijkbaar met de stof waarvan een polo shirt is gemaakt, maar met meer structuur, dus het is perfect voor onze korte broeken. De stof is speciaal voor ons in Portugal ontwikkeld en is gemaakt van 100% biologisch katoen.

De gulp

The Originals hebben een gulp met knopen en The Piqués hebben een gulp met rits. Wat heeft jouw voorkeur?


De details maken het design

Houd je van details? Super, wij ook! Details, zoals onze super comfortabele deels elastieke broekband en verborgen broekzak met rits, vind je in zowel The Originals als The Piqués. Verschillen in details zijn de knoop, welke verborgen is bij The Piqués, evenals het MR MARVIS logo onderaan de broekspijp, welke geborduurd is bij The Originals en zilverkleurig is bij The Piqués.

Probeer beide soorten van de perfecte shorts en kies jouw favoriet!