RUILEN & RETOUR BELEID

MR MARVIS producten kunnen geruild/geretourneerd worden binnen 100 dagen na aankoop indien de kaartjes nog bevestigd zitten aan de producten en de producten niet zijn beschadigd.


Gratis verzending. Binnen Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk, verloopt het ruilen/retourneren volledig gratis.

RUILEN? HIER WAT TIPS

Ruilen voor een grotere maat? De eerste keer dat onze producten draagt, kunnen ze een beetje strak aanvoelen. Net zoals bij een nieuwe spijkerbroek. Geef ze wat tijd... Binnen een uur dragen, zullen ze voelen en zitten zoals bedoeld.


Snel ruilen? Je hebt je gewenste product het snelst als je deze direct bestelt en je het huidige product retourneert via het bovenstaande formulier. Het scheelt tijd als we direct het gewenste product naar je kunnen opsturen en het vergroot de kans dat jouw product nog beschikbaar is.


Gewenste product niet beschikbaar? Neem contact op met ons team, die kunnen je precies vertellen wanneer het product weer wordt aangevuld.