FAQ

Heb je vragen of stijl advies nodig? Neem contact met ons op, wij helpen je graag.

Om tijd te besparen, vind je hieronder alvast antwoord op de meest gestelde vragen:

Producten

Waar kan ik MR MARVIS shorts kopen?

MR MARVIS shorts zijn alleen online op onze webshop verkrijgbaar.

shop nu

Van welk materiaal zijn de MR MARVIS gemaakt?

De MR MARVIS Original shorts zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit OEKO-TEX katoen met een unieke, zachte finish. We hebben 2% elastaan toegevoegd die onze shorts extreem comfortabel om te dragen maken.

De MR MARVIS Piqué shorts zijn van duurzaam vervaardigd, 100% organic katoen gemaakt. In combinatie met de subtiele wafelstructuur zorgt dit voor een ontspannen en tegelijkertijd stijlvolle fit.

Waar worden de MR MARVIS shorts geproduceerd?

We zijn er trots op dat we in elke stap van het productieproces betrokken zijn. Het design is ontwikkeld in Amsterdam en vervolgens uitvoerig getest voordat het in productie is genomen. Onze shorts zijn handgemaakt in Portugal in een artistiek naaiatelier vlakbij Porto. Men heeft hier een passie voor mooie producten en een voorliefde voor mooie stoffen.

Wat is de beste manier om mijn shorts te wassen?

MR MARVIS shorts was je bij voorkeur op een lage temperatuur (30°C) in een wasmachine. Doe ze niet in de droger.

De kleur van de MR MARVIS shorts is ontworpen om na verloop van tijd langzaam te vervagen. Dit geeft de shorts een unieke look. Het wassen van de shorts zal dit proces versnellen.

Wat kost een MR MARVIS shorts?

MR MARVIS' shorts zijn voor volwassenen vanaf €79,- verkrijgbaar. MR MARVIS' shorts voor de juniors zijn vanaf €49,- verkrijgbaar.

Al onze shorts zijn handgemaakt in Portugal waarbij uitsluitend gewerkt wordt met producten van de allerhoogste kwaliteit. Doordat we alleen online verkrijgbaar zijn slaan we de 'middleman' over. Wat hiermee bespaard wordt geven we in de prijs terug aan jou! Shop je favoriet nu hier.

shop nu

Wanneer komt MR MARVIS met nieuwe kleuren en prints?

Meld je onderaan deze pagina aan voor onze nieuwsbrief waardoor je op de hoogte blijft van nieuwe kleuren, prints, producten, aanbiedingen en nog veel meer!

Verzending, ruilen & retour

Naar welke landen versturen jullie allemaal?

Wij versturen onze shorts over de hele wereld. Is dat niet fantastisch?

Wat zijn de verzendkosten?

MR MARVIS verzend je shorts binnen Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Denemarken en Frankrijk kosteloos. Daarnaast kan je binnen Nederland, België, Duitsland en Frankrijk gratis ruilen & retourneren.

Voor alle andere landen binnen de EU (met uitzondering van de eilanden) bieden we gratis verzending aan voor orders boven de €200,- . Voor orders onder de €200,- gelden verzendkosten van €9,- .

Voor alle landen buiten de EU bedragen de verzendkosten €19,- .

Voor bestellingen die buiten de EU worden verzonden, kunnen invoerrechten en heffingen van toepassing zijn op de bestelling. Alle te betalen invoerrechten en heffingen zijn de exclusieve verantwoordelijkheid van de klant en moeten mogelijk worden betaald op het moment van levering.

Wat is de levertijd van mijn shorts?

NL: Orders op zondag t/m vrijdag vóór 23:00 uur worden de volgende dag geleverd.

BE: Orders op zondag t/m vrijdag vóór 23:00 uur worden de volgende dag geleverd.

DE: Orders op maandag t/m vrijdag vóór 14:00 uur worden de volgende dag geleverd.

FR: Orders vóór 16:00 uur worden binnen 3 werkdagen geleverd.

UK: Orders vóór 16:30 uur worden binnen 2-3 werkdagen geleverd.

DK: Orders vóór 16:30 uur worden binnen 2-3 werkdagen geleverd.

Overige EU landen: Orders worden binnen 4-8 werkdagen geleverd.

Landen buiten de EU: Orders worden binnen 4-8 werkdagen geleverd.

Kan ik de zending van mijn order volgen?

Ja! Op het moment dat we jouw order versturen, ontvang je een e-mail met een Track & Trace code. Hiermee kan je de zending van je nieuwe shorts op de voet volgen.

Is mijn order verzonden?

Op het moment dat we je order versturen ontvang je hiervan per e-mail een bevestiging. Hierin staat een Track & Trace code die je kan raadplegen voor de status van de zending.

Wat is jullie ruil - & retourbeleid?

Wanneer je niet 100% tevreden bent met je shorts, heb je de mogelijkheid om binnen 100 dagen te ruilen of terug te sturen. Voor zendingen vanuit Nederland, België en Duitsland is de zending gratis.

Hoe kan ik mijn shorts ruilen of terugsturen?

Ruilen of terugsturen is heel makkelijk. Ga naar de ruilen & retour pagina om het ruil - & retourformulier én het verzendetiket te downloaden. Voor zendingen vanuit Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is de zending gratis.

Ruil- en retour pagina

Ik heb mijn shorts teruggestuurd aan MR MARVIS. Wat gebeurt er nu?

Op het moment dat wij je zending ontvangen krijg je hier een bevestiging van en gaan wij aan de slag met je aanvraag. Tenzij je hebt aangevraagd om je shorts te ruilen, storten we het geld zo snel mogelijk terug en zal dit uiterlijk binnen 5 werkdagen weer op je rekening staan.

Bestelling

Wat is de huidige status van mijn bestelling?

Je kunt de status van jouw bestelling eenvoudig checken door in te loggen op jouw MR MARVIS account op onze website. Zodra jouw order is verzonden ontvang je een verzendbevestiging per email met daarin een Track & Trace code waarmee je kunt volgen wanneer jouw shorts worden afgeleverd. 

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?

Zodra jouw bestelling door ons is ontvangen beginnen we direct met het inpakken en verzenden, zodat we de shorts zo snel mogelijk bij jou kunnen afleveren. Daarom kan je order helaas niet meer worden gewijzigd zodra deze is geplaatst.

Betalingen

Welke betaalmethoden accepteren jullie?

MR MARVIS accepteert betalingen met iDEAL, PayPal, verschillende credit cards waaronder Visa, MasterCard en American Express, Sofort en Bancontant.

Hoe lang duurt het voordat het geld wordt teruggestort indien ik mijn shorts retourneer?

We zullen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 5 werkdagen nadat we de geretourneerde items hebben ontvangen, het geldbedrag dat samenhangt met de door jou geretourneerde artikelen aan je terugstorten.

Over ons

Productnaam

Maat:

€29.95

Subtotaal