Privacy beleid

Privacy beleid MR MARVIS

Welkom bij ons privacy beleid. U bent hier waarschijnlijk aangekomen omdat u wilt weten hoe wij met persoonlijke gegevens omgaan.

Wij respecteren de privacy van onze klanten en bezoekers, of het nu online is in onze webshop of offline in onze winkels. Wij zetten ons in om persoonlijke gegevens te beschermen.

Als u MR MARVIS producten online bestelt via onze webshop of offline in onze winkel, gebruiken wij uw contactgegevens en de door u verstrekte informatie om uw bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen en om u te informeren over uw bestelling. Wij gebruiken persoonlijke gegevens om uw winkelervaring in onze online shops en offline winkels zo eenvoudig en bijzonder mogelijk te maken, zodat uw bezoek aan onze website is afgestemd op uw interesses.

MR MARVIS B.V. is de verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens. Hier leggen we graag even uit wat dat inhoudt.

  1. Doelstellingen van de verwerking

Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

Bij het winkelen en daarna:

  • Om uw winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken en om onze website te personaliseren naar uw interesses
  • Om u te herinneren aan producten die nog in uw winkelmandje zitten via uw e-mailadres
  • Om de juiste maat en perfecte pasvorm te vinden via de Fit Finder
  • Om uw bestelling thuis af te leveren en het traject van uw pakket te volgen
  • Om uw retourzending te verwerken en de reis van uw retourpakket te volgen
  • Om u uw winkelgeschiedenis en meer te laten zien in uw persoonlijke account
  • Om uw inschrijving op de nieuwsbrief te verwerken, alsook e-mails inzake de beschikbaarheid van een product, of om u speciale aanbiedingen en nieuwtjes te sturen
  • Om e-mails te sturen met betrekking tot uw bestelling of retourzending (orderbevestiging, updates van de verzendstatus, updates met betrekking tot uw retourzending, enquêtes, instructies voor het onderhoud van het product)
  • Voor direct marketing doeleinden, zoals gedrukte mailings of een e-mail op uw verjaardag
  • Om uw bezoek aan onze websites en onze merkwinkels te analyseren om uw persoonlijke winkelervaring beter en nog opmerkelijker te maken
  • Om u een moeiteloze klantervaring te bieden wanneer u contact opneemt met onze klantendienst. We gebruiken mogelijk uw telefoonnummer en/of e-mailadres om te begrijpen en te beheren welke bestellingen en eerdere correspondentie van de klantenservice bij deze identificateurs horen.
  • Om het verkeer in onze webshops en merkwinkels te analyseren en om misbruik en/of fraude te voorkomen. Uw IP-adres kan tijdens deze activiteiten worden opgeslagen en verwerkt.

Solliciteren naar een baan bij ons:

Als u ervoor kiest om te solliciteren naar een baan bij ons, verwerken wij persoonlijke gegevens voor een soepel sollicitatie- en aannameproces (zoals uw cv). Voor deze sollicitatieprocessen maken wij gebruik van de software tooling van onze partner Homerun B.V.

Indien wij persoonlijke gegevens gebruiken voor andere doeleinden dan de hierboven beschreven doeleinden, zullen wij u hierover eerst en vooral informeren.

  1. Rechtsgrondslagen voor de verwerking

MR MARVIS verwerkt uw gegevens op verschillende grondslagen: toestemming, rechtmatig belang en uitvoering van het contract. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken.

  1. Opslagtermijnen

Wij slaan uw gegevens niet langer op dan nodig is of wanneer er geen wettelijke basis is om de gegevens te verwerken.

  1. Persoonsgebonden rechten

Wij zorgen ervoor dat uw rechten worden beschermd. Hier leggen we er enkele uit.

  • Bij het inloggen op uw MR MARVIS account kunt u uw persoonlijke gegevens op elk gewenst moment wijzigen.
  • - Voor het verwijderen van uw account of toegang tot de gegevens die wij verwerken, kunt u ons een bericht sturen via hello@mrmarvis.nl. Houd er rekening mee dat er een wettelijke verplichting kan bestaan om (een deel van) uw gegevens in onze database te bewaren.
  • Heeft u gebruik gemaakt van de Fit Finder en wilt u niet meer dat wij die gegevens gebruiken, laat het ons dan weten via hello@mrmarvis.nl.
  • Wenst u onze nieuwsbrief of andere updates niet meer ontvangen? Laat het ons dan weten via de uitschrijfknop in de e-mails die u van ons heeft ontvangen.
  1. Gegevensbeveiliging

Gegevensbeveiliging is een belangrijk onderdeel van de beveiliging van persoonlijke gegevens en zorgt ervoor dat uw persoonlijke gegevens bij ons veilig zijn. Onze medewerkers weten hoe ze met persoonlijke gegevens moeten omgaan, houden deze vertrouwelijk en, indien er zich een data-inbreuk zou voordoen, zullen we de nodige stappen ondernemen, zoals het melden aan de Autoriteit Persoonsgegevens.

MR MARVIS werkt samen met diverse derden om uw winkelervaring en het bestelproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij delen daarom de benodigde gegevens met deze derden. Denk hierbij aan uw betaling via de betaaldienstverlener, het versturen van uw bestelling naar de fulfilmentpartner, het versturen van de track-and-trace gegevens per e-mail en het voorzien van het laatste nieuws over ons assortiment.

Wij maken alleen gebruik van beveiligde servers, beveiligde verbindingen en we hebben verwerkingsovereenkomsten.

  1. Dataverwerkers

Uw gegevens worden binnen de Europese Unie verwerkt. Wij maken gebruik van de juiste gegevensverwerkingsovereenkomsten met de nodige (sub)verwerkers.

Wanneer persoonsgegevens buiten de EU worden verwerkt of opgeslagen, zorgen wij ervoor dat er passende waarborgen zijn om persoonsgegevens te beschermen. Meer in het bijzonder houden wij ons aan de standaard contractuele clausules van de Europese Commissie.

U herkent mogelijk deze derden wanneer u bij ons winkelt:

  • Sofort, Stripe, Mollie of Paypal voor betalingen
  • Klarna voor nabetalingen
  • Aftershipwaardoor u (en wij) het pakket kunnen traceren
  • Klaviyo om u e-mails te sturen
  • Shopify om uw account veilig op te slaan
  • Trusted Shops GMBH voor extra klantbescherming
  1. Trusted Shops

Omdat MR MARVIS een gecertificeerde Trusted Shops-webshop is, worden uw gegevens gedeeld met Trusted Shops. Trusted Shops stuurt u na uw aankoop bij MR MARVIS een e-mail om een beoordeling te vragen en aankoopbescherming te bieden. Uw e-mailadres wordt gehasht en de parameter wordt na gebruik verwijderd.

  1. Fit Finder

Om u het beste winkeladvies te kunnen geven, hebben we de Fit Finder ontwikkeld. Via de Fit Finder is het mogelijk om een advies op maat te krijgen op basis van uw voorkeuren en gegevens zoals bijvoorbeeld uw lichaamsgewicht en lengte. Wij vragen altijd uw uitdrukkelijke toestemming voor de verwerking van deze gegevens en u kunt uw toestemming te allen tijde intrekken. De bewaartermijn van de via de Fit Finder verwerkte gegevens bedraagt honderd dagen. Na de bewaartermijn wordt alle informatie die kan worden gebruikt om de informatie te herleiden tot een persoon verwijderd of geanonimiseerd.

  1. Cookies

MR MARVIS neemt deel in advertenties die gebaseerd zijn op interesses. Na uw toestemming, via cookies en andere technieken, kunnen wij automatisch gegevens verzamelen over de manier waarop u op websites surft, applicaties gebruikt en winkelt om zo uw klantervaring te verbeteren en u te voorzien van communicatie en promoties van ons of van anderen. Wij kunnen uw gegevens delen met derden en sociale media-platformen. Wij streven ernaar om u advertenties te tonen die relevanter zijn voor uw interesses en/of interacties met onze website. U kunt cookies altijd verwijderen of er bezwaar tegen aantekenen via uw browser. Merk op dat u nog steeds advertenties zal kunnen zien, maar dan niet langer op basis van uw interesses of interacties met onze website.

We use the below cookies on our Website(s) that act as an identification card for your computer.

Name

Countries

Cookies name

Characteristics

.chatra.io

All

__cfduid

Cookie is coming from .chatra.io, will saved for a maximum of 1 year.

.mrmarvis.com

All

_gid, _ga

_gid will be saved for 1 day, _ga will be saved for a maximum of 2 years

.shopify.com

All

__utma, _y, _shopify_fs, _shopify_y,  master_device_id, last_shop, _ga, hubspotutk, optimizelyEndUsedId, __hssrc, _UA-82702-3, _UA-82702-49, __utmz, _gid, __hstc

Cookies are coming from .shopify.com,

 

.twitter.com

All

external_referer, _ga, personalization_id, guest_id

Cookies are coming from .twitter.com,

cdn.shopify.com

All

_y, _shopify_y

Cookies are coming from cdn.shopify.com,

www.mrmarvis.nl

All

_shopify_y, _s, _shopify_fs, _shopify_sa_p, _landing_page, _shopify_sa_t, cookie_type, cookie_status, _y, secure_customer_sig, _hjlncludedInSample, _orig_referrer, _shopify_s, cart_sig, mailmunch_second_pageview

Exept for  secure_customer_sig cookies will be saved for a maximum of 2 years. secure_customer_sig will be saved for 20 years.


  1. Contacteer Ons

Heeft u een klacht over de verwerking van uw gegevens? Laat het ons weten en wij proberen het samen met u op te lossen. Onze contactgegevens: hello@mrmarvis.nl | MR MARVIS B.V., Oude Looiersstraat 44 hs, 1016 VJ, Amsterdam, Nederland. U kunt ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens via www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

  1. Veranderingen

In geval van materiële wijzigingen van deze Privacyverklaring zullen wij u steeds op de hoogte brengen van de wijzigingen. De meest actuele versie is altijd te vinden op de website. Deze Privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 26 januari 2021.

Productnaam

Maat:

€29.95

Subtotaal

Sluiten